Workshop εκπαιδευτικών Μουσικής με θέμα την καλλιέργεια της άδουσας φωνής με νέες τεχνολογίας στο πλαίσιο του του προγράμματος ASMA (Assistance for Singing and Music Aesthetics)

Εργαστήριο Μουσικής Ακουστικής και Τεχνολογίας, LabMAT
Tμήμα Μουσικών Σπουδών, ΕΚΠΑ
Αίθουσα 310 (Αίθουσα Μουσικής Τεχνολογίας), Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ

Το Εργαστήριο Μουσικής Ακουστικής και Τεχνολογίας, LabMAT του ΕΚΠΑ (labmat.music.uoa.gr), διοργανώνει Workshop την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου (4-11- 2022). Το Workshop εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ενημέρωσης ενδιαφερόμενων δασκάλων μουσικής δημοσίων/ιδιωτικών σχολείων και διευθυντών χορωδίας σχετικά με τον σκοπό και τους στόχους του ερευνητικού προγράμματος ASMA (https://asma.music.uoa.gr) του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ με την υποστήριξη του ΕΛΙΔΕΚ (αριθμός έργου 3832).

Στόχος του έργου είναι η καλλιέργειά της φωνής στο τραγούδι μέσα από την παροχή υποστήριξής και διευκόλυνσης της διδασκαλίας του μαθήματος της μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Το πρώτο σκέλος του Workshop (16:00-18:00) θα περιλαμβάνει σύντομες διαλέξεις και παρουσίαση των ψηφιακών εργαλείων που αφορούν στην προώθηση της διάδρασης με την τραγουδιστική φωνή. Στο δεύτερο μέρος (18:15-20:00) θα διεξαχθεί σειρά οργανωμένων δραστηριοτήτων ενεργού συμμετοχης́ όπου οι συμμετέχοντες/ουσες εκπαιδευτικοί μεταξύ άλλων θα μπορούν να δοκιμάσουν τις καινοτόμες αυτές τεχνολογίες μάθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από το Εργαστήρι Μουσικής Ακουστικής και Τεχνολογίας, LabMAT.

Δήλωση συμμετοχών μέχρι 30-10-2022 στο :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKvTXy170MNilanWh06GV5o_UeB4Ye5Ohda8X- XzE05ykcrQ/viewform?usp=sf_link

Πληροφορίες για τις εγγραφές, καθώς και το πρόγραμμα τoυ Workshop: https://asma.music.uoa.gr/
www.music.uoa.gr

Φωτογραφίες από το Workshop